Hairtalk

Hairfulness


Hår som andra drömmer om

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.


Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.


Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat Fairtrade tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.


Vi jobbar med hairtalk som är det senaste inom hårförlängning&förtjockning.


Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad. 


Vi vill att ditt hår ska se fantastiskt ut även efter att du lämnat salongen – därför ingår alltid de produkter du behöver för att underhålla ditt hår när du gör en full förlängning. Våra hårvårdsprodukter är särskilt anpassade för Hairtalk Extensions och om du endast använder dem kan vi garantera att håret håller i minst tre omsättningar.


Enkla skötselråd för lång hållbarhet


Med våra enkla skötselråd bevaras håret i bästa skick och vi kan garantera kvaliteten på dina Hairtalk Extensions. Du får en folder med tips och råd från din auktoriserade Hairtalkfrisör. Här är några av dem:


 


- Samla alltid håret i en fläta eller lös tofs när du ska sova och  gå aldrig och lägg dig med blött hår.


- Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.


-Borsta igenom håret noggrant med Hairtalkborsten innan du tvättar det.


- Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.


- Undvik salt, klorvatten och hårspray som lätt torkar ut håret.


Boka en konsultation redan idag!

 

 

Copyright © All Rights Reserved