Nyhet

Hairfulness


Nya Behandlingar!


Keratinbehandling

Denna behandling gör håret rakare, glansigare och friskare. Behandlingen är rik på omega 3/6/9, kokos olja, Inca olja och kreative 22 (alla de 22 aminosyrorna i ditt hår).
Resultat:
- Progressiv slätningseffekt
- Minska volymen
- Friskare hår

- Glansigare hår
- Starkare hår.
Håret blir enklare att styla, håret blir återfuktat, starkare och glansigt.


Botox för håret

Den första vårdande produkten som ger ett andra liv till håret. Med tiden får håret utstå mycket påfrestningar i form av kemiska produkter (färgning, blekning, plattning…) och vår miljö (föroreningar, friktion mot hår…) som gör att hårfibrerna åldras snabbare.
Ybera Paris har utvecklat den första föryngrande behandlingen baserad på vegetabiliskt botulinumtoxin och aktiva reparerande ämnen.
Dess intercellulära system skapar ett naturligt lager av cystin som kompletterar hårfibrerna och gör håret motståndskraftigt och jämt. Det vårdande sortiment reparerar hårets fibrer ända ner i hårbotten under 3–5 månader. Den gör håret enklare att styla och reducerar torkningstiden, men gör inte håret rakt. Håret repareras, byggs upp och stärks från första appliceringen. Produkten förhindrar håravfall och gör håret glänsande, silkeslent och uppenbart yngre.
Hårbotox är den första vårdande produkten som helt reparerar kluvna hårstrån.
Resultat:
- Eliminerar frizz.
- Eliminerar torrhet
- Eliminerar kluvna toppar.
- Ger struktur till håret
- Friskare och glansigare hår.


Protein behandling (för skadat hår)

Ybera Paris har utvecklat och skapat produkten GENOMA som bygger upp hårets fibrer. En revolutionerande behandling som samlar ihop hårets aminosyror för att ge det styrka, vitalitet och lyster. Genoma berikar och kompletterar hårets fibrer genom att tillföra aminosyrorna som fattas. Produktens aktiva ingredienser tränger in i håret och ger det styrka, glans och struktur. Pro-geno komplex (spirulina, pro-protein), vectroxeim (liposom rik på vitaminer och lipider) och alfaqueratina (keratinprotein, samma som i håret).
Resultat:
- Rekonstruktion av proteinmassan
- Friskare hår
- Skyddar
- Intensiv ljusstyrka


Copyright © All Rights Reserved